interieur afbeelding
interieur afbeelding
interieur afbeelding
interieur afbeelding
interieur afbeelding
interieur afbeelding

Wie zijn wij?

Caelers Interieurbouw bestaat al sinds 1996 en is gevestigd in Eindhoven. Door een goed uitgeruste werkplaats met vaste medewerkers, weten wij keer op keer een product af te leveren van een hoge kwaliteit. We onderscheiden ons dan ook door met uw wensen mee te denken en een creatieve oplossing te bieden. Door met een aantal vaste partners op het gebied van ontwerp, projectmeubilair, stofferingen, schilderwerken en aannemers samen te werken, weten we altijd een totaaloplossing te bieden.

Maatwerk van een echte vakman!

We zijn specialisten in ons vakgebied en u kunt dan ook terecht voor maatwerk. We leveren uitsluitend kwalitatief vakwerk af en werken graag aan exclusieve projecten. We denken altijd in oplossingen en vinden het een uitdaging om iets te maken wat niet alledaags is. Met Caelers Interieurbouw heeft u ook niet zomaar een interieurbouwer, maar een vakman die meedenkt, adviseert en het onmogelijke mogelijk maakt. Uw project wordt ook echt ons project dat we met dezelfde zorg behandelen als we dat bij ons eigen project zouden doen. Mede daardoor bent u verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

Duidelijke afspraken vooraf!

Caelers Interieurbouw staat voor duidelijke afspraken vooraf. U weet te allen tijde wat u van ons kunt verwachten en we zorgen voor een eerlijke prijs. Wanneer u gebonden bent aan een bepaald budget, zorgen we voor een geschikt plan binnen dat budget. Op het einde van de dag willen we een mooi product afleveren waar u 100% tevreden mee bent. We hebben dan ook nog nooit een ontevreden klant gehad en met vele klanten al meerdere keren mogen samenwerken.